fredag 1 juni 2012

Kränkta invandrarungdomar fortsätter försvara sin heder

På eftermiddagen attackerades fredliga studenter av ett 25-tal invandrarungdomar i centrala Göteborg, som överöste studenterna med sparkar och slag.

Överfallet följer på attacken den 30/5, då ett stort antal invandrarungdomar helt oprovocerat angrep studenter som firade på Trägår´n i Göteborg.

"- Vi har inget studentfirande där vi kommer från. - Dom kränker oss med sitt jävla studentfirande, dom jävla rasistsvennarna. - Därför ger vi dom stryk", säger en av invandrarungdomarna.

"- Dom förstår inte att vi som bor i förorten inte har någon skola att gå till. - Vi får ingen utbildning och svennarna ser ner på oss. - Detta är enda sättet vi kan försvara oss på. - Vad är detta för jävla rasistsamhälle", avslutar invandrarkilllen.

GP och DN refererar i sedvanlig ordning till invandrarungdomarna som "gäng", en ofta använda eufemism för invandrarungdomar i det kulturmarxistiska Sverige.

Förra helgen kränktes ett 20-tal invandrare i Uddevalla av tre raggare, som utsatte invandrargänget för svensk kultur. Invandrarna försvarade sig då genom att grovt misshandla de tre rasistraggarna.

Färgelanda Monarki

18 kommentarer:

  1. Fyfan alltså.. Vi behöver inte detta.

    SvaraRadera
  2. Välkommen till Nya Moderaternas Nya Sverige.....OCH bara början.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nya Moderaternas nya Sverige, vad snackar du om, hur länge har det här pågått i Socialdemokraternas regi. I minst 30 år har massinvandringen pågått utan krav på arbete eller bostad. Jag säger som ovan, VI BEHÖVER INTE FLER AV DOM LÄNGRE!! Vrid klockan tillbaka till 70-talet, då kom det hit folk som inte hade arbete i sina hemländer som var en stor bristvara i Sverige, vad f.. var det för fel på det!? Nu har vi EU, nu är det bara att komma och gå hur som helst, utan visumkrav, pass eller urspungsbevis, FY FAN!

      Radera
    2. Och vilka var det som röstade för medlemskapet i EU?

      Radera
    3. Det är knappast EU som har öppnat de svenska dammluckorna för Afghanistan och Somalia. Finland är också med i EU. Hur stor invandring har dom?

      Radera
  3. Dessa är väl Mauds nysvenskar som ska rädda välfärden eller har jag fattat helt fel? Vi behöver mer sån här arbetskraftinvandring!

    SvaraRadera
  4. Bra skrivet och jag håller med i undertonen på de du skriver!

    SvaraRadera
  5. Man blir så trött på allt skit...Samhället/vi ger mer o mer, ändå blir de aldrig nöjda. De riktiga rasisterna hittar man bland vissa invandrargrupper där svensk och "svenne" är det värsta man kan vara! De svenskar som lever i skyddad verkstad tycker synd om dem och säger tom att det inte alls var invandrare som överföll. Neej, då..^^

    SvaraRadera
  6. jag är inte svensk men jag skäms ta mig fan för sånna här kräk Dom har inget här och göra så utvisa dom

    SvaraRadera
  7. Har ju inget med Nya Moderaternas Nya Sverige att göra eftersom det började redan under den långa tid som S styrde.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Segregationen och klassklyftorna har ökat lavinartat de senaste åren. Det har MYCKET med alliansens politik att göra.

      Radera
    2. Varför skyller du på Alliansen när det här är nåt som pågått under lång tid då Socialdemokraterna ledde Sverige. Betänk en sak, vad är klassklyftor och vad vill du göra åt det? Det klassiska är, rika betalar till fattiga, varför då? Varför ska skattebetalare som redan bär upp samhället betala mer för nåt som alla svenskar blivit påtvingade, nämligen massinvandring utan krav på arbete eller bostad? Ökade klassklyftor är ett resultat av att människor inte behöver ta nåt ansvar för sitt eget liv, samhället tar hand om det här genom enorma bidragsutbetalningar som kostar miljarder varje år i skattepengar. Till vilken nytta undrar jag, om inte varje individ tar sitt fulla ansvar att göra nåt med sitt liv om man vill bidra nåt till samhället! Finns det inga jobb och bostäder, varför fortsätter politiker att lägga ner miljarder på en politik som redan för längesen har havererat utom allt sunt förnuft!

      Radera
    3. Det här är Westerbergseffekten. Han tävlade med sossarna på 80-talet om vem som kunde dra hit flest av dom "stackarna". Om det fanns pengar eller inte att finansiera invandringen med spelade ingen roll.Detta gäller fortfarande att det är bättre att låta dom välla in än att organiserat ta in ett mindre antal och integrera dem i samhället. Tyvärr är det nog försent att göra något åt det nu. Det är nog kört tyvärr.

      Radera
  8. Demokrati måste återerövras omm och om igen. Det tar aldrig slut.

    SvaraRadera
  9. Den 1 juli blir det åka av!
    Då träder den nya lagen som tillåter anhörighetsinvandring i kraft.
    Sjung om studentens lyckliga dar.
    Skall gå med i föreningen "dåtidens vänner".
    Den blomstertid nu kommer.

    SvaraRadera
  10. Tänk er Sverige om 30 år. Hur kommer samhället se ut då?

    På bara 20 år har vi fått gruppvåldtäkter, kidnappningar, rån, mord. Raskravaller som i La 92 kanske att vänta?

    SvaraRadera
  11. Vadå ingen skola att gå till? De har väl skolor i förorten också? Det är ju bara att gå dit och tillgodogöra sig utbildningen!

    SvaraRadera
  12. "Dom förstår inte att vi som bor i förorten inte har någon skola att gå till".
    Nä, för ni har ju bränt ner era skolor!

    SvaraRadera