lördag 9 juni 2012

Kulturmarxisterna kartlägger "extremhögern"

Den kulturmarxistiska banditstaten Sverige ska leda en kartläggning av "högerextrema krafter" i Europa.

Det är Birgitta Ohlsson (FP) som ska leda det viktiga arbetet. Birgitta är en levande paradox, eftersom hon både är kulturmarxist och demokratiminister.

Ute i Europa är det högerextrema epitet förbehållet högerfascister och nynazister. I Sverige erhåller alla invandringskritiker samma epitet.

Mot denna bakgrund finns det en viss oro ute i Europa, för att Birgitta ska komma fram till lite väl extrema slutsatser i sin slutrapport. Det finns helt enkelt en rädsla att Birgitta ska starta krig mot länder som Tyskland och Frankrike.

2014 är det tänkt att Birgitta ska vara klar med sitt arbete. Arbetet ska bl.a. mynna ut i indoktrineringsprogram som ska användas i skolor.

"- Barnen ska redan i tidig ålder få lära sig att hylla massinvandringspolitiken och ta avstånd från dess högerextrema kritiker. - Vi vill skapa demokratiska pionjärer efter gammalt gott Sovjetsnitt", förklarar Birgitta i en kommentar.

Många EU-medborgare har väntat länge på att den våldsbenägna extremvänstern och andra vänsterfascistiska rörelser ska synas i sömmarna. De lär dock få vänta, eftersom nihilistiska samhällsomstörtare som t.ex. svenska Expo och AFA hålls om ryggen av sina kulturmarxistiska vänner.

Färgelanda Monarki

9 kommentarer:

  1. Vilken dynga! Vilken total avsaknad av självinsikt. Det är obeskrivligt tröttsamt att läsa hur du och andra motständare till invandringen ständigt bemöter all kritik med anklagelser om vänsterextremism. Men sitt ni i er lilla sandlåda ensamma och fundera på varför ingen vill leka med er! Sitt gärna där och meditera över varför ALLA förutom ni sanningsökande "invandringskritiker" tillhör det ni själva valt att kalla etablissemanget, kulturmarxism eller vänsterfacister.

    Lycka till med sandslotten.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dynga? Inte mycket om man ser till vilka som som begår lejon parten av alla politiska våldsbrott både i Sverige och i Europa (EU). Det är väll snarare så att tex Expo som tillsammans med transport utbildar 50000 politruker som ska fungera som åsiktspoliser i fikarummen runtom i vårt land och anmäla de som råkar ha en avvikande åsikt om det största misslyckade experimentet i modern tid (multikulturalismen), Som av ett flertal av Europas ledare sen länge ses som utdömt.Kan ses som ytterst fascistoida och antidemokratiska.

      Radera
    2. Skillnaden på dig/er är att vi blir inte så ledsna över att "ni" inte vill leka med oss. "Vi" klarar oss bra utan "era" tokigheter och det blir ni irriterade på. Nu när vi ändå är nere på riktig sandlådenivå som du är så vill jag också säga att jag känner av ett visst "vi och dom" tänkande här? Hyckleri?

      Radera
    3. Kalla det vad du vill. Man blir inte god bara før att man vill låta alla det ær synd om stanna i Sverige. Man blir heller inte ond før att man anser att man inte længre har något kvar att ge utan att det går ut øver sig sjælv. Alla har rætt att sæga stopp, nu ræcker det.

      Det handlar inte om fræmlingsfientlighet eller rasism, utan om sjælvbevarelsedrift. Att se ett fortsatt starkt Sverige och den værdegrund vi genom generationer arbetat oss fram till att representera, som någonting vært att bevara. Något som i længden kommer betydligt fler till hjælp æn det motsatta.

      Radera
  2. Anonym 9 juni: man behöver inte meditera på detta. ALLA vet att man som yrkesperson är rökt om man uttrycker sympatier för SD eller liknande partier. Facket lär ju heller inte skynda till hjälp.

    SvaraRadera
  3. All extremism skulle i så fall kartläggas.
    I projektbeskrivningen måste dessutom en klar definition av extremism ingå om inte kartlägggningen skall spåra ur. Att med några få kriterier definiera extremismen som skall kartläggas torde bara det bli en svår övning. Även definitioner på höger och vänster är inte så lätt. Det sista skulle man kunna hoppa över om man höll sig till "extremism"
    Så som projektet är beskrivet så kommer det att göra mer skada än nytta och eventuella resultat skall absolut inte användas i undervisning.

    SvaraRadera
  4. Allvarligt talat. En demokratiminister som är extremliberal zionist ska med EU-pengar leka åsikts och propagandapolis.
    Vilken slags DEMOKRATI är detta?
    VAKNA upp du som läser detta!!!

    SvaraRadera
  5. Helt otroligt vi har en så kallad demokratiminister som själv är extremliberal zionist.
    Hon ska nu med EU-pengar dvs våra skattepengar jaga sina meningsmotståndare som inte önskar att EU ska koloniseras från mellanöstern och nordafrika.

    VART FAN är vi och EU på väg!!!!
    Vakna upp du som läser detta!!!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helt rätt Erik.

      Varje tänkande mäniska förstår ju att detta projekt kommer att sakna all vetenskaplig legimitet.
      Inte grundforskning precis.
      Man förstår ju vad de skall använda skiten till.


      Att mina skattepengar skall gå till detta gör mig förbannad.

      Man borde i stället analysera och presentera de mekanismer som gör att den svenska journalistkåren ej objektivt presenterar fakta om integrationsproblematiken. Fakta som skulle kunna ligga till grund för ett åtgärdsprogram och en sakligare debatt. Detta projekt skulle då naturligtvis ledas av en oförvitlig projektledare med en styrgrupp från universitet och lämliga samhällsorgan. Projektbeskrivning och syfte skulle då klart dokumenteras.
      I så fall får de gärna ta lite av min skattepott.

      Radera